Першою традицією по здоровому харчуванню у своїй родині ми започаткували з випічки «живого хлібу». П’ять років ми шукали традиції наших пращурів у виготовленні «живого» хліба.
Нашою метою було відновити такий метод, який би дозволяв випікати хліб без дріжджів, закваски, соди, та в звичайній духовці, що б це було швидко за часом та легко за приготуванням. Ми знайшли скарб наших пращурів від козаків, які не тільки гарно володіли зброєю, але й ще повинні були випікати хлібці- буханці. З цим надбанням ми з задоволенням ділимось на майстер- класах.
Зараз в нашій крамниці можна придбати різновид сумішей з суцільного борошна: ячмінного, гречаного, житнього, пшоняного, горохового, пшеничного, вівсяного, житнього. Одним з цікавих хлібів, які ми відродили – це «Трипільський». Він поєднує сім злаків.
На майстер - клас ви можете зареєструватись за телефонами:
(095) 79-299-79; (067) 79-917-79; (073) 395-17-49