Site-logo Site-logo Site-logo Site-logo Site-logo

Семінар- практикум

«Традиції здорового харчування в родині».

Зустрічаючись з людьми ми побачили, що багато хто вже не знає як виглядають зерна жита, пшениці, голозерного вівса, та втратили традицію приготування страв, які готували наші прадіди. Для цього, щоб бути освіченим у наших традиціях по здоровому харчуванню ми створили семінари де наші учасники змогли б знов оволодіти цими практичними знаннями.

Проводять: екодієтологи, екотерапевти , розробники здорового харчування на українських традиціях автори «Системи здорового довголіття» , власники крамниці злаків Наталія Калиновська та Валерій Шишкін.

Мета семінару: вивчити не в теорії , а на практиці традиції здорового харчування за принципами крамниці злаків «Родовий маєток» - натурально, корисно, ситно, смачно, просто, доступно, гарно. Навчимось на майстер- класах готувати «живі» , здорові прадавні страви наших прадідів. Це дасть вам змогу навчитись зберігати час, легко готувати, а головне зберегти здоров’я родини в умовах мегаполісу.

План семінару:

  • * на яких традиціях базується здорове харчування в родині?
  • * як підготувати раціон харчування протягом доби в офісі, школі, у відрядженні?
  • * принцип харчування здорової клітини;
  • * який повинен бути природній баланс у харчуванні продуктами?
  • * якості злаків у здорову харчуванні.

Майстер- класи:

  • * Випічка живого хлібу без дріджджів, закваски і соди, "Трипільські хлібці - обереги", "Корисна здоба"
  • * Родинний стіл: приготування гречанників, пиріжечків, смаколиків, куліша "Велитенська сила"
  • * Святковий стіл: манники з сиром та грибами, "Родинні булочки", святковий куліш, млинці з сиром
  • * Ранковий стіл: напій Здорових довгожителів, "Королівська вівсянка", Чай український "Віночок", здорові сніданки, пророщені злаки з голозерного вівса, жита
  • * Обідній стіл: суп "Котигорошко"з сухариками, або "Родинний" куліш "Козацький", Піта

Дата семінару : двохденний, перша субота- неділя місяця.

Кількість: до 10 учасників.

Реєстрація за тел. : +38 (095) 395-17-49; +38 (067) 209-23-82; +38 (073) 395-17-49