Майстер - клас

«Випечи живий хліб власними руками»

«Хліб їж. Біля хліба ходи, хліб роби, щоб у тебе було».

Народне прислів’я.

Site-logo Першою традицією по здоровому харчуванню у своїй родині ми започаткували з випічки «живого хлібу». П’ять років ми шукали традиції наших пращурів у виготовленні «живого» хліба.

Нашою метою було відновити такий метод, який би дозволяв випікати хліб без дріжджів, закваски, соди, та в звичайній духовці, що б це було швидко за часом та легко за приготуванням. Ми знайшли скарб наших пращурів від козаків, які не тільки гарно володіли зброєю, але й ще повинні були випікати хлібці- буханці. З цим надбанням ми з задоволенням ділимось на майстер- класах.

Зараз в нашій крамниці можна придбати різновид сумішей з суцільного борошна: ячмінного, гречаного, житнього, пшоняного, горохового, пшеничного, вівсяного, житнього. Одним з цікавих хлібів, які ми відродили – це «Трипільський». Він поєднує сім злаків.

На майстер - клас ви можете зареєструватись за телефонами:
(095) 79-299-79; (067) 79-917-79; ‎(073) 395-17-49

Відгуки на майстер-клас

Щойно з майстер-класу. Дякую Вам, пані Олександра, за цікаве та корисне дійство! Випікання живого хліба своїми руками - це дійсно велике і навіть величне явище за своєю суттю. Сподіваюсь, гени озвуться у більшості українок і вони почнуть готувати з рідних продуктів, вишивати рушники-обереги та сорочки, вити дім етнічній естетиці. Ще раз дякую за час, атмосферу та вміння.
Віолета.

Хочу подякувати за цікавий і корисний майстер-клас. Отримала задоволення та багато цінної інформації, а також массу позитивних емоцій. Поспілкувалася з цікавими людьми, які повністю себе віддають цій гарній справі. Мої очікування від зустрічі повністю виправдалися, мені все сподобалось. Хотілося б мати більше знань про цю продукцію і розвиватись в цьому напрямку. Дякую вам.
Ольга.

На майстер-класі мені сподобалась дегустація. Найважливіше для мене це те, що всі продукти натуральні і корисні. Завдяки цьому, можна добре і повноцінно харчуватися всією сім'єю, підтримувати здоровий спосіб життя, отримувати енергетичний заряд від рідної землі, що має дуже велику цінність.
Валентина.