Злаки для пророщування

МЮСЛІ З ГОЛОЗЕРНОГО ВІВСА

Site-logo Мюслі з голозерного вівса - це чудовий, самодостатній сніданок. До його складу входить: необроблений голозерний овес, сухий виноград, відбірне сире насіння соняшника. Голозерний овес - найцінніший продукт, необхідний для харчування дітей, вагітних жінок і годуючих матерів, дітей в період активного росту і зміни зубів, а також для всіх, чия щоденна робота пов’язана з інтенсивними фізичними та розумовими навантаженнями. В перекладі з латині овес означає "бути здоровим". Овес містить в собі до 10,7% відомої своїми якостями клітковину, половину з якої складають розчинні у воді цінні харчові волокна бета-глюкани. Клітковина, що потрапляє в організм, виводить значну кількість шлаків, вбираючи їх своєю поверхнею, наче губка, а також підсилює перистальтику кишкового тракту, що веде до уповільнення всмоктування в кров жирів та вуглеводів, перешкоджаючи ожирінню. Бета-глюканові волокна, що містять овес, сприяють відновленню корисної мікрофлори і зниженню рівня холестерину і цукру в крові. Сухий виноград відмінно підживлює нервову, сердцево-судинну системи, імунітет. Насіння дає рослинний білок.

Рецепт приготування:

З вечора упаковку (2 столові ложки на людину)мюслів промити природною холодною водою, висипати в скляний посуд, залити водою так, щоб вода покрила мюслі, залишити до ранку. Вранці залишки води злити, мюслі готові до вживання, можна додати його до творогу.

Склад: голозерний фермерський овес, сушений виноград, насіння соняшника.

Витрати часу на приготування: 3-5 хвилин.

Упаковка: 4 порції.

Ціна: 72 грн.

МЮСЛІ З ЗЕЛЕНОЇ ГРЕЧКИ

Site-logo Для любителів здорової, легкої їжі мюслі з зеленої гречки поповнюють організм корисними мікроелементами і вітамінами. Мюслі легко готувати як на сніданок так і на вечерю. Гречка містить вісімнадцять незамінних амінокислот, залізо, кальцій, калій, фосфор, мідь, йод, цинк, бор, фтор, молібден, кобальта також вітаміни В1, В2, В9 (фолієва кислота), РР, вітамін Е. Гречка легко відновлює роботу підшлункової залози, що є важливим для людей схильних до цукрового діабету, або дітям, в яких виявлено ацетон. Відновлює енергію і надає сили на цілий день.

Рецепт приготування:

Звечора упаковку мюслів (2 столові ложки на людину) промити водою, в скляному посуді залити кефіром. Зранку сніданок готовий.

Склад: зелена необроблена гречка, сушений виноград, насіння соняшника.

Витрати часу на приготування: 5-7 хвилин.

Упаковка: 4 порції.

Ціна: 72 грн.

ГОРОХОВИЙ РОСТОК

Site-logo Горох - найбагатше джерело білка серед овочевих культур. За кількістю білків йому немає рівних. Білки, що входять до його складу, (незамінні амінокислоти - цистин, лізин, метіоцін та ін.) подібні до білків м'яса. Саме тому страви з гороху обов'язково вживають під час постів, заряджаючи організм необхідною енегрією. У горосі також багато аскорбінової кислоти, вітамінів груп В, РР, крохмалю, каротину, клітковини, солей калію, кальцію, фосфору та заліза, що вкрай необхідно для зміцнення кісток, зубів та ясен.

Приготування:

В глиняну або чашку зі скла покласти дві столові ложки гороху, залити прородньою холодною водою, залишити при кімнатній температурі на 12 годин. Промити і знов залити водою. Пророщувати дві доби. Кожні 12 годин змінювати воду. Коли з'явиться росток, горох пригодний до вживання як самостійно так і можна додавати до салатів з капустою, або морквою.

Склад: природний необроблений горох

Витрати часу на приготування: 5-7 хвилин.

Упаковка: 4 порції.

Ціна: 72 грн.

МЮСЛІ З ЦІЛЬНОЗЕРНОВОЇ ВІВСЯНКИ

Site-logo

Природний мікс з цільних необроблених зерен вівсянки, сушеного винограду і відбірного насіння соняшника дає можливість задовільнити найвишуканішого гурмана в здоровому харчуванні. Легко готувати як ситний сніданок так і ситну вечерю. Цільне зерно вівсянки містить всі частини зерна. Ці частини зерна багаті на клітковину, вітаміни, мінерали: залізо, кальцій, калій, натрій, магній, мідь, цинк, фосфор, що відрізняє їх від обробленного зерна.

Рецепт приготування мюслі:

Звечора упаковку мюслів (2 столові ложки на людину) промити водою, висипати в скляний посуд, залити природною водою, залишити до ранку. Вранці залишок води злити і сніданок готовий до вживання.

Рецепт приготування каші:

Упаковку мюслів залити гарячим кип`яченим молоком 250 мл в термос, залишити на дві години і вечеря готова. Завдяки необробленим злакам Ви маєте можливість неварячи, легко приготувати продукт, що зберігає всі корисні і смакові якості.

Склад: цільнозернова вівсянка, сушений виноград, насіння соняшника.

Витрати часу на приготування: 5 хвилин.

Упаковка: 4 порції.

Ціна: 72 грн.