Українські страви

Site-logo

РОДИННІ БУЛОЧКИ

Site-logo
На свята українці люблять посмакувати та прикрасити стіл особливою випічкою. Пропонуємо вам відродити у родині випікання здорової випічки, яка корисна та смачна як для малечі так і для дорослих

Спосіб приготування

Взбити 1-2 яйця, додати сиру - 150гр, гарно розім"яти, додати сироватки - 180мл, поступово додати суміш та вимішати. Зробити круглі кульки, або розкласти у форми(кекса, паски), змащені олією, та випікати у розігрітій духовці 20 хвилин при температурі 200 С. Розроблено для гурманів здорового харчування.

Склад: ячневе борошно, пшоняне борошно, природний буряковий цукор, морська сіль, мак, родзинки.

Ціна: 108 грн.

ГРЕЧАНІ КОТЛЕТИ

Site-logo
Недарма по світу українців називали "гречкосіями", адже у нас страви з гречки були дуже поширені. Гречані котлети смачні, корисні, та поживні їх дуже полюбляють дітлахи. Зелена Гречка містить: залізо, кальцій, калій, фосфор, мідь, йод, цинк, бор, фтор, молібден, кобаль), а також вітаміни В1, В2, В9 – фолієва кислота,не синтезується людиною, але надзвичайно важлива для оновлення її клітин, кровотворення, опірності багатьом хворобам), вітамін РР, вітамін Е - вітамін здоров'я і довголіття.

Рецепт приготування

Упаковку гречки промити висипати у каструлю, залити 250 мл природної води, коли закипить, варити на повільному вогні 10 хв. Одну велику, або дві середні картоплі зварити, додати солі, зробити пюре (замість картоплі можна додати плавлений сирок, натертийна тертушці). Змішати гречку та картоплю, додати дрібно натерту одну цибулину, сіль, спеції, гарно вимішати. Сформувати котлети, з двох боків обмакнути в паніровочну манку можна ще в яйце та викласти на деко, змащене маслом. Випікати в розігрітій духовці 10 хв., перевернути на другу сторону, випікатище 5 хв. Подавати охолодженими. До котлет додати сметану з кропом.

Склад: зелена гречка, натуральні спеції, морська сіль, паніровачна манка з ярої пшениці.

Витрати часу на приготування: 30-40 хвилин

Упаковка: приблизно 15 шт

Ціна: 72 грн.

«МАННИКИ»

Site-logo
В традиційній українській кухні господині любили частувати свою родину та гостей манниками. Святкові столи також прикрашали манниками. Манники з ярої пшениці дуже ситні, поживні, корисні, легко засвоюються організмом та не дають зайвої ваги. Манка виготовлена з суцільного зерна ярої пшениці.

Спосіб приготування

0,5 л води наливаємо в каструлю, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Потім, перемішуючи, додаємо морську сіль з пакетика. Зменшуємо вогонь поступово, постійно перемішуючи, всипаємо манну крупу (упаковку), вимикаємо, даємо настоятися 5 хвилин. Додаємо збите яйце (1 шт.) і добре перемішуємо. Борошно висипаємо з пакетика, викладаємо чайною ложкою на нього манну масу, обкачуємо в борошні, формуємо коржик. Тепер готуємо начинку. Гриби 300 гр. (печериці), обсмажуємо з цибулею на сковороді до готовності, додаємо дрібно порізаний кріп або зелену цибулю. Для начинки можемо використовувати сир. Сир перемішуємо до однорідної маси, додаємо родзинки. На середину коржа викладаємо начинку і ліпимо пиріжок. Яйце взбиваємо. Мокаємо манники у збите яйце і смажимо на олії з обох боків або викладаємона деко і випікаємо до запеченої скоринки з одної сторони, потім перевертаємо на іншу. Перед подачею до столу поливаємо сметанкою.

Склад: манка з ярої пшениці з висівками, борошно, морська сіль.

Витрати часу на приготування: 30 хвилин

Упаковка: 20 шт

Ціна: 48 грн.

«КОРИСНА ЗДОБА»

Site-logo
Завдяки фермерам Ви маєтє можливість частувати свою родину природними українськими продуктами, а також пригощати друзів, родичів тагостей.

Після молитви Господньої!

В ємність об'ємом не менш 3-х літрів налити 250 г. води, додати третину суміші, для приготування хліба, і ретельно перемішати. Суміш, що залишилася, поступово повністю додати і вимісити. З тіста формуємо труфельки (руки змочити олією), чайною ложкою порціюємо. Викласти на деко, змащене олією, перехрестити та поставити в заздалегідь прогріту духовку (піч). Випікаємо при температурі 180-200 С 15 хвилин, після перевертаємо на другий бік, і випікаємо ще 15 хвилин. В кінці збризнути водою. Викласти на тарілку та накрити рушником.

буряковий цукор, сушений виноград, журавлина.

Суміш для здоби містить виключно натуральні компоненти.
Вага-425 гр +- 1%.
Вихід - 600 гр корисної здоби.

Витрати часу на приготування: 20 хвилин.

Ціна: 108 грн.

«ФРУКТОВИЙ ПИРІГ»

Site-logo
Фруктовий пиріг прикрасить будь-який стіл. Легко готувати, смачний, та корисний. Задовольнить найвишуканішого гурмана по здоровому харчуванню.

Рецепт приготування:

Вам потрібно 3 яйця взбити, додати дрібно нарізані невеликі 2-3 яблука, або натертий гарбуз 200 гр, перемішати. Додати борошняну суміш(третину суміші) до консистенції "густої сметани". На сковороду або форму для випікання посипати манку половину пакетика (яка знаходиться в упаковці), викласти пиріг, зверху притрусити залишками манки. Викласти тоненькі частинки яблука аб офруктів(вишні, смородини, тощо), посипати буряковим цукром(пакетик в упаковці). Поставити в прогріту духовку. Випікати 15 хвилин до рум'яного кольору. Викласти на блюдо. Подавати з українським чаєм.

Склад: борошно з суцільного зерна озимої пшениці, манка з ярої пшениці, буряковий природний цукор, морська сіль, харчова сода.

Суміш для здоби містить виключно натуральні компоненти.
Вага-375 гр +- 1%.

Витрати часу на приготування: 30 хвилин.

Ціна: 48 грн.

«СУМІШ ДЛЯ МЛИНЦІВ ТА ПИРІЖКІВ»

Site-logo
Одна з улюблених страв наших прадідів це були пиріжки, млинці та гaлушки. На свята завжди готували ці страви. Завдяки цій суміші, яка складається з гречаного та пшеничного борошна можете пригадати смак цих страв, які готували ваші бабусі.

Для млинців:

- 1 склянка домашнього молока(250 мл);
- 2-3 яйця;
- 1 склянка борошняної суміші;
- 250-300 мл. води.

Господи, благослови!

В посуді (об'єм – 3 л) збити яйця, додати молоко, добре розмішати, додати борошняної суміші та вимішати з Любов'ю. До густої суміші, поступово додати води, розмішати, додати соняшникову олію. Сковороду добре нагріти, змастити олією, налити чверть черпака “млинцевої” суміші так, щоб суміш рівномірно розподілилась по сковороді. Не забути перевернути млинець через 2,5-3 хв.

Для пиріжків:

До 0,5 л природної води додати борошняну суміш, поступово вимішуючи до однорідної консистенції (щоб не прилипала до рук). Тісто залишити на 5 - 10 хвилин для “відпочинку”. Розкачати тонким шаром. Ліпити пиріжки з сиром, капустою, вишнями, картоплею з грибами, з радістю і вдячністю. Випікати в гарячій духовці 10 хвилин.

Склад: борошно фермерське пшеничне та гречане з суцільно гозерна, буряковий природний цукор, морська сіль.

Суміш для здоби містить виключно натуральні компоненти.
Вага-375 гр +- 1%.

Витрати часу на приготування: 45 хвилин.

Ціна: 43 грн.

«ПІТА»

Site-logo
Смачно, корисно і швидко ви можете прикрасити святковий стіл, приготувавши «Піту».

Рецепт приготування

В ємність об'ємом 3 літри налити води 300 мл, поступово додати суміш, ретельно вимісити до однорідної маси. 2 ложки суміші залишити для приготування коржів. З невеличкої кількості тіста розкатуємо тоненькі коржі і випікаємо на гарячій сковорідці без масла, перевертаючи з одного боку на інший протягом 3 хвилин до рум'яної скоринки. Коржі знімаємо, викладаємо на тарілку.

Начинка

Сир гарно розминаємо, додаємо сіль, дрібно нарізаний кріп, сметани 2 ложки, одну головку часнику, перемішуємо. Перемазуємо корж, складаємо навпіл. Піта готова. Подавати з овочами.

Начинка гарбузова

Гарбуз натерти на тертушці, притушкувати, додати цукор. Викласти на корж, згорнути у рулет, прогріти у духовці, подавати з сметаною.

Склад: борошняна суміш з озимої пшениці, пшоняне борошно, морська сіль.

Суміш для здоби містить виключно натуральні компоненти.
Вага-375 гр +- 1%.

Витрати часу на приготування: 20 хвилин.

Ціна: 43 грн.

ЛЛЯНІ СОЛОДОЩІ

Site-logo
Наші прадіди вміли готувати корисні солодощі. Ми відновили рецепт, і тепер маємо можливість балувати своїх дітей, рідних природними, натуральними, а головне - солодощами, які насичують і додають нам здоров'я.

Корисні властивості льону

Лляна клітковина викликає відчуття насичення і допомагає виводити шлаки з організму. Також в насінні льону міститься калій, магній, марганець, вітамін Є. Дуже корисний льон для людей, що страждають на захворювання ШКТ (шлунково-кишкового тракту), печінки, нирок, щитовидної залози. Регулярне вживання льону підсилює імунітет, покращує перистальтику кишківника, благотворно впливає на стан серцево-судинної системи, сприяє зменшенню ваги.

Склад: льон, приготовлений за старовинними рецептами зі збереженням 25% масла, натуральний мед, насіння соняшника, (кунжут).

Лляні солодощі 2-х видів: з кунжутом, з насінням соняшника

Ціна: 72 грн(з насінням соняшника). 86грн(з кунжутом)

ЛЛЯНА ОЛІЯ

ОЛІЯ ХОЛОДНОГО ВІДЖИМУ

Site-logo Лляна олія – це золотий ключик довголіття. Кожного дня ми втрачаємо клітини, в зв'язку з екологією, нервовою системою та з інших причин, а лляна олія їх відновлює, тому що клітини льону і клітини людини однакові за своїм складом – «ось така дивовижна загадка природи».

Властивості:

В олії з льону Омеги-3 більше ніж у риб'ячому жирі в половину. Лляна олія підвищує імунітет, чистить судини головного мозку, судини серця (профілактика інфаркту), судини легенів. Сприяє профілактиці раку прямої кишки, молочної залози, аденоми простати, зору. Олія сприяє покращенню зору, жовчогінна, глистогінна. Майбутнім мамам необхідно обов'язково вживати лляну олію, щоб у дитини правильно розвивалося серце, головний мозок, нервова система. А після народження, щоб з материнським молоком надходила Омега-3.

Вживання:

1 чайна ложка лляної олії на день, відновлює наші зруйновані клітини. Але якщо в людини нульова кислотність, лляну олію приймати неможна. При високому тиску – 1-2 чайні ложки з ранку, якщо закрепи, то ще одну чайну ложку перед сном (через 4-6 місяців нормалізує високий тиск). При низькому тиску – 1-2 чайні ложки перед сном. При нормальному тиску – після обіду. Обов'язково давати дітям після обіду по одній чайній ложці для активізації клітин мозку(щоб діти краще вчились). Зберігати потрібно олію в холодному місці. ЇЇ не можна застосовувати після термічної обробки. Перелити в скляну ємність. Вживати як саму, так і з салатами, картоплею та не гарячими кашами – результат буде однаковим. Лляна олія обов'язково повинна бути не темного «яку смажать для більшого виходу масла», а світлого кольору «холодного віджиму». Якщо з'явиться осад, то він дуже корисний для Вашого здоров'я. Для зберігання природної лляної олії наші пращури у пляшку клали квасолю, а не штучні консерванти.

Об'єм - 500 мл.

Ціна: 230 грн

ГІРЧИЧНА ОЛІЯ ХОЛОДНОГО ВІДЖИМУ

Site-logo Україна завжди була багата оліями: соняшниковими, гірчичними, лляними, гарбузовими та іншими, які давали нашому організму вітаміни і мікроелементи, тому наші предки ніколи не знали, що таке хвороби - адже їх їжа була і лікуванням і оздоровленням.

У чому корисність гірчичної олії?

Гірчична олія виробляється з насіння гірчиці. У гірчичній олії вміст корисної для здоров'я ліноливої кислоти- від 15 до 20%. Має виражені антисептичні та бактерицидні властивості, протипаразитарні (завдяки чому може довго зберігатися). Застосовується при лікуванні шлунково-кишкових і простудних захворювань. Стимулює травний процес, при цьому помітно покращує апетит. Дивовижний продукт, що представляє ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ.

Вживання:

Має пікантний приємний смак, своєрідний аромат. Гірчичну олію рекомендують вживати в обідній час, оскільки це один з найкращих періодів для її засвоєння ( з 11.00 до 15.00). Підходить для заправки салатів, каші приготування риби. Збільшує термін зберігання продуктів. На гірчичній олії смажать млинці. Використовується природний консервант - квасоля. Олію з контейнера для транспортування перелити в скляну ємність. Зберігати при кімнатній температурі.

Об'єм - 500 мл.

Ціна: 230 грн

ОЛІЯ ДЛЯ ЖУВАННЯ З ВІДБІРНОГО НАСІННЯ СОНЯШНИКА

Site-logo

Метод застосування

Вранці після пробудження і до чищення зубів та пиття, десертну ложку олії бовтати в ротовій порожнині протягом 15 хвилин, після чого виплюнути та сполоснути ротову порожнину водою. Метод є природнім діагностуванням вашого організму. Якщо ви не можете витримати до 15 хвилин процедуру, то це є аналізом забруднення вашого організму, поступово доводьте процедуру до зазначеного часу.

УВАГА!

Олію з контейнера для транспортування потрібно перелити в скляний посуд, можливе випадання осаду, оскільки олія отримана виключно з натуральної сировини та природнім методом. Використовується природний консервант - квасоля.

Об'єм - 500 мл.

Ціна: 58 грн